website links


De Haan en van Laar werkt nauw samen met A-merken en adviesbureau's. Hierdoor kan de Haan & van Laar u altijd het juiste bieden voor uw project. Hieronder treft u een kort overzicht van een aantal fabrikanten.

Comelit deur intercom systemen en CCTV

 

Comelit Group SpA, opgericht in 1956, is een wereldspeler, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van systemen voor video-deurintercom, camerabewaking, inbraakbeveiliging, huisautomatisering, toegangscontrole en brandbeveiliging. De internationale oriëntatie is sterk in de genen van Comelit aanwezig. Oorspronkelijk opgericht in Val Seriana, waar zich nog steeds de hoofdvestiging bevindt, heeft Comelit nu verschillende eigen vestigingen en ontwikkelcentra over de gehele wereld.


Gira schakelmateriaal

 

De naam Gira staat voor systematische moderne bouwtechnologie die thuis wonen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maakt. Daarom biedt Gira intelligente functies en gebruiksvriendelijke apparaten voor de eenvoudige en gemakkelijke bediening van verlichting, verwarming en zonwering, evenals deurcommunicatie, multimedia en beveiligingssystemen. Bekroonde ontwerplijnen voldoen aan hoge ontwerpnormen en bieden het juiste kader voor de integratie van diverse oplossingen. Met haar business segment Plastics Technology ontwikkelt en produceert Gira ook speciale oplossingen voor de medische en farmaceutische industrie.


Hager

 

Sinds 1955 heeft het familiebedrijf Hager het vertrouwen gewonnen van vele professionals in de elektrotechnische installatiebranche.

 

Ongeacht de elektrische oplossing die u zoekt, Hager is gedreven om u die te leveren. Energiedistributie, kabelmanagement, schakelmateriaal of gebouwautomatisering. Specialistische oplossingen in een totaalaanbod van producten én service. Innovatieve oplossingen die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Systemen die zich onderscheiden in kwaliteit, eenvoud in gebruik en attractief design. Dit zowel voor de elektro-installateur en de overige partijen in de bouwkolom, als voor de eindgebruiker. 


Renz - intelligente postkasten

 

Hoogste kwaliteitsnormen en constante innovaties - deze claim in de productfilosofie, gecombineerd met een hoge mate van service, heeft Erwin Renz Metallwarenfabrik GmbH & Co KG de leidende positie in de Duitse en Europese brievenbusindustrie opgeleverd. Zowel qua ontwerp als qua functionaliteit en productiekwaliteit onderscheiden Renz-producten zich van de markt.

 

De eigen nieuwe en verdere ontwikkeling draagt bij aan deze positie, evenals een nauwkeurige marktanalyse. De focus ligt altijd op de wensen en eisen van klanten. Met het brede assortiment Renz voor eengezinswoningen, evenals op maat gemaakte speciale oplossingen, het bedrijf is hier voldoet aan alle eisen. Trends worden vroeg herkend en leiden tot innovatieve productoplossingen. Een voorbeeld is onze nieuwe pakket dozen die inspelen op de sterk groeiende online handel en in staat stellen van de klant, zo handig om pakketten zoals brieven ontvangen.


Record draaideur systemen

 

Agta Record is door ingenieur Helmut Heinz Bunzl in 1953 als eenmanszaak opgericht. Bunzl ontwikkelde de allereerste geautomatiseerde draaideuraandrijving en in 1958 de eerste automatische schuifdeur voor personenverkeer. Daarna bleven de ontwikkelingen van ingenieuze deursystemen volgen.

Sinds de oprichting is de Zwitserse beursgenoteerde Agta Record Group specialist in automatische deursystemen. Uitgaande van de eerste industrietoepassingen als deuropeners in wasserijen ontstonden automatische deuraandrijvingen en toegangssystemen met de meest uiteenlopende functieprincipes.

Drijfveer voor deze ontwikkeling was aanvankelijk het pure streven naar tijdsbesparing. Later werd daar het representatieve aspect aan toegevoegd.


BinTTec Projectverlichting

 

Goede verlichting is een essentieel en algeheel onderdeel in uw project. Verlichting vervult een belangrijk functie voor de verschillende functies van ruimtes. Verlichting kan dienen voor functionele verlichting maar ook voor basis, sfeer of accentverlichting. Het is van belang om na te gaan wat voor functie de ruimte krijgt of heeft en welke armaturen hier van toepassing kunnen zijn. BinTTec Projectverlichting adviseert en engineert uw project. Voor binnen en buitenverlichting, van woning tot industriële projecten.

 

Samen met de Haan & van Laar op weg naar een prachtig resultaat


Steinel, de specialist voor sensortechnologie

 

Al meer dan 50 jaar definieert STEINEL zijn succes op basis van de kwaliteit van zijn innovaties. 

Het merk STEINEL PROFESSIONAL omvat intelligente producten en doordachte systemen voor professioneel gebruik. Wij zijn specialist op het gebied van sensoren en sensorverlichting. Voor zowel de utiliteitsbouw als ook de industrie. Grote hoogtes, grote oppervlakte, aanwezigheid en beweging. Voor elk situatie de juiste oplossing.

 


Laatste nieuws

We hebben een nieuwe website. Nog lang niet klaar, maar wel weer up-to date.

De Haan en van Laar Elektrotechniek

Celsiusstraat 64

6716 BZ Ede

Nederland

tel: 0318 63 74 89

info@dehaanvanlaar.nl